Marinus Jansen benoemt tot Erelid van C.V. De Dwarsliggers

Op vrijdag 6 mei 2022 tijdens de algemene ledenvergadering is Marinus Jansen, met instemming van de aanwezige leden, benoemd tot Erelid der Dwarsliggers.

Marinus heeft zich als lid sinds 1998 bijzonder verdienstelijk gemaakt voor onze carnavalsvereniging.

Dit jaar is hij 22 (+1) jaar lid van de Raad van Elf. Als raadslid is hij penningmeester geweest en heeft hij in tal van commissies gezeten voor de organisatie van activiteiten.

Binnen het bestuur is hij in 2015 Voorzitter geweest en is nu al jaren de rechterhand van voorzitter Jan Cornelissen als vice-voorzitter.

Een bekroning was toch wel het prinsenschap tijdens het 55-jarige jubilieum in 2013-2014.

Misschien wel het allerbelangrijkste is de sponsorcommissie. Marinus zorgt via contacten voor een heel groot deel van onze financiën.

Ook de materiële sponsoring vanuit het bedrijf Jansen Recycling b.v. maakt het mogelijk deel te nemen aan evenementen zoals de airborne en de zorgmarathon.

Marinus staat voor iedereen klaar en op het moment van vragen weet een ieder al dat er gezocht wordt naar een oplossing of manier van slagen.

Wie de Dwarsliggers noemt, noemt indirect ook Marinus Jansen en visa versa.

Al deze functies en de enorme betrokkenheid, resulteerde in een unanieme beslissing om Marinus Jansen tot Erelid uit te roepen.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *