COVID-19 & Carnaval

Beste bezoekers van onze website,

Allereerst hopen wij dat u en uw dierbaren gezond zijn. Na deze eerste weken van de uitbraak van COVID-19, waarin het vooral toch ging over I.C.’s en aantallen, komt er ook aandacht voor de gevolgen van dit virus op andere vlakken. We kunnen weer gaan denken aan het ¨belangrijkste van alle onbelangrijke dingen¨, het Carnaval.
Nu onze overheid gekomen is met een spoorboekje voor de aankomende maanden hebben we als bestuur van de Dwarsliggers besproken wat dit nu voor ons inhoudt. Wat kan wel en wat kan niet. Waar het dan eigenlijk op neerkomt is dat we heel veel niet weten; hoe gaat het seizoen ‪2020-2021‬ er voor ons feestje uitzien? Hoe kunnen we ons motto ¨Carnaval vier je samen¨ het aankomend seizoen vasthouden en hier invulling aan geven?

Als bestuur willen wij graag de oproep doen aan u, de lezer, om vooruit te gaan kijken en te bedenken wat er wel kan. We hebben echt uw input en creativiteit nodig, want dit kunnen we bijna niet alleen verzinnen. Samen kunnen we dit wel; Carnaval Oosterbeek Voor Iedere Dwarsligger. Wij stellen het erg op prijs als u uw ideeën deelt met ons via secretariaat@dwarsliggers.com. De agenda voor het seizoen ‪2020 – 2021‬ kan hierbij uw spoorboekje zijn. Voor deze activiteiten hopen we dat ze, in wat voor een vorm dan ook, door kunnen gaan.

Alvast bedankt voor uw creatieve en positieve bijdrage!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *