De AOW-bijeenkomst (interne bijeenkomst)

De zomer komt aan zijn einde, al zijn de temperaturen op moment dat ik dit schrijf tropisch! Toch kijken we alweer vooruit naar de wintermaanden omdat wij elkaar dan allemaal veelvuldig zullen treffen tijdens onze carnavalsbijeenkomsten!

Zoals eerder aangekondigd zullen we dit carnavalsjaar aftrappen door vooruit te kijken, want onze AOW-leeftijd nadert! Op zaterdag 30 september a.s. zal ik een presentatie geven van de voorlopige plannen voor het ‘66-jarig jubileum van 24/25! En 6×11 dat gaan we vieren! Daarbij zal er een beroep worden gedaan om jullie kwaliteiten in te zetten om daar met elkaar als vereniging een klapper van te maken! Je kunt je vanaf dan dus ook aanmelden om deel te nemen aan bepaalde subwerkgroepen of t.z.t. te ondersteunen in de uitvoering van de festiviteiten.

Lars zorgt ervoor dat de bar de 30e geopend is waarbij gewerkt wordt met muntverkoop. De AOW-bijeenkomst wordt rond 18.00 uur afgesloten. Ik hoop veel leden te zien vanaf 16.00 uur in de kleine zaal van Lebret!

Mede namens het bestuur,
Christel Hensema

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *