Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

27e Internationale Prinsentreffen

januari 26-10:00 - 17:00

euro15

Toen in 1993 enkele enthousiaste Nijmeegse carnavalisten het plan opvatten om carnavalsprinsen en prinsessen bij elkaar te brengen om, onder het genot van een hapje en drankje, met elkaar van gedachten te wisselen over het ophanden zijnde carnaval, dit alles omgeven met een onderhoudend carnavalistisch programma, had niemand kunnen vermoeden dat het zou zijn uitgegroeien tot een nationaal en internationaal evenement met allure. Begonnen met 300 gasten, tellen we er nu ruim 1.500, die ieder jaar naar Nijmegen afreizen voor dit unieke evenement.

INSCHRIJVING GESLOTEN !

Programma:

10.00 uur worden de eregasten door het bestuur en de meegereisde carnavalisten door de medewerkers van het Prinsentreffen ontvangen.
11.30 uur start in de zaal een spetterend carnavalsprogramma.
13.30 uur vindt de indrukwekkende intocht plaats van Prinsen, Prinsessen, Grootvorsten en andere Hoogwaardigheidsbekleders in de feestzaal, waar de andere gasten al enige tijd in de juiste stemming zijn gebracht, gevolgd door nog een aantal fantastische optredens.
14.00 uur wordt het carnavalsprogramma in de Jan Massinkhal vervolgd.
16.30 uur wordt het carnavalsprogramma op de bühne met een spetterende finale afgesloten en brandt het feest daarna nog enkele uurtjes echt los en is er voldoende gelegenheid contacten met elkaar te leggen.

Bijzonderheden vertrek en vervoer: 

eigen gelegenheid en eigen afspraken.

Aanmelden :

Datumprikker

Gegevens

Datum:
januari 26
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
euro15
Evenement Categorie:

Locatie

Jan Massinkhal
Nieuwe Dukenburgseweg 5,
Nijmegen, 6534 AD Nederland
+ Google Maps