Seinposten – Jubileumedities

Voor het laatste nieuws over het naderende jubileumjaar

Aangezien de voorbereidingen voor het Jubileumjaar (2024/2025) al in volle gang zijn en er ook steeds meer plannen worden gedeeld, leek het ons handig én leuk om een speciale Seinpost uit te brengen naast de reguliere Seinposten: De Seinpost Jubileumeditie. 

Wat houdt dit precies in en wat betekent dit voor de reguliere Seinposten?
Voor de reguliere Seinposten wijzigt er niks. Deze zullen we gewoon iedere elfde van de maand uitbrengen en de inhoud zal gaan over van alles en nog wat zoals je gewend bent, maar daarin voor nu nog niks over het jubileumjaar. 
De reden van de Seinpost Jubileumeditie is om dit voor nu nog even gescheiden te houden van het komende carnavalsseizoen, om ook daar volledige aandacht voor te hebben en daarnaast alle berichtgevingen over het naderende jubileumjaar wat overzichtelijker te hebben.
De Jubileumeditie zal op een willekeurig moment worden gedeeld. Dit is afhankelijk van wat er gedeeld kan/mag/moet worden.

Vanaf 11 november 2024 zullen we de Seinpost Jubileumeditie gaan gebruiken als de reguliere Seinpost voor het gehele jubileumjaar. Vanaf dat moment is er dan dus weer één Seinpost.